Марката BUONDI е създадена от компанията за кафе Montarroio през 1986 година. Седем години по-късно – през 1993 година, BUONDI е закупена от компанията Nestle, на която се дължи днешната огромна популярност на марката в целия свят. Като собственост на Nestle, BUONDI започва да се пече и пакетира в град Порто, Португалия. Производството на марката се осъществява там и до днес.

Кафе BUONDI обикновено се определя като синоним на качество и стил от ценителите на кафеената напитка в целия свят. За него се казва дори, че е най-доброто еспресо, което човек може да вкуси през живота си. Затова и кафе BUONDI се свързва с хора със специално отношение към живота – обичащи забавленията, наситеността с преживявания, почивката, елегантността и изтънчеността. Всяка чаша BUONDI е едно изключително преживяване, което пробужда сетивата и страстта в хората, които обичат да му се наслаждават.

От самото създаване на марката, имиджът на кафе BUONDI винаги е бил тясно свързан с отличното качество на кафето и специалното отношение към кафето на местата, където то се предлага – там, където изтънченият, добър вкус е в съчетание с добро, професионално обслужване. Така на кафе BUONDI се наслаждават хора от всички точки на света, отговарящи на това описание.

Свързани продукти